Την Τρίτη η θεία λειτουργία για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Στις 02 και 03 Ιουνίου (για ΕΠΑΛ και ΓΕΛ αντίστοιχα) ξεκινούν φέτος οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους/τις απόφοιτους/ες της Γ τάξης. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη και σε άλλους ναούς της Μητρόπολης, θα τελεστεί βραδινή θεία λειτουργία για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στις εξετάσεις.

Η ανακοίνωση:

Όλοι συμμεριζόμαστε την αγωνία, το άγχος και τους κόπους των μαθητών της Γ΄ Λυκείου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Για το λόγο αυτό προσκαλούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου της Μητροπόλεώς μας που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και τους συγγενείς τους στην βραδυνή Θεία Λειτουργία, ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά μας αυτά.

Η βραδυνή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί το βράδυ της Τρίτης 31 Μαΐου 2022 από τις 8.00΄-9.30΄ μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ανθίμου.

Παράλληλα, θα τελεσθούν την ίδια ώρα βραδυνές Θείες Λειτουργίες για τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων και:

• Στον Ι.Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στις Φέρες για τους υποψηφίους των Φερών και των γύρω περιοχών.

• Στον Ι.Ν. Ιωάννου του Προδρόμου στο Τυχερό για τους υποψηφίους του Τυχερού και των γύρω περιοχών.

• Στον Ι.Ν. Παναγίας Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη για τους υποψηφίους του νησιού.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας στους ανωτέρω ναούς κάθε παιδί θα λάβει από ένα στυλό με ευχές για δύναμη και φώτιση και για καλή επιτυχία στις εξετάσεις.