Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου για Πολυκοινωνικό: “Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα”

Τη δική της απάντηση στη φημολογία που τη θέλει να μην παραδίδει την προεδρία του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, δίνει η πρόεδρος του Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου. Η Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, αποτελεί παρελθόν από το Πολυκοινωνικό “από την προηγούμενη Τετάρτη”, όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια, εν τούτοις υποστηρίζει ότι η αποχώρησή της πρέπει να γίνει με “πρωτόκολλα, υπογραφές, απογραφές και υπεύθυνη ενημέρωση” καθώς το Πολυκοινωνικό “απασχολεί δεκάδες εργαζομένων, διαχειρίζεται 20 κτίρια, εξοπλισμούς κι υποδομές πολύ μεγάλης αξίας”.

Πάντα κατά την άποψή της, θα ήταν “ανόητος” κάποιος που θα έφευγε από τη συγκεκριμένη θέση χωρίς να έχει ολοκληρωθεί με τον νόμιμο τρόπο η διαδικασία της παράδοσης – παραλαβής. Διατείνεται μάλιστα ότι έχει ζητήσει από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την επίσπευση της διαδικασίας αντικατάστασής της, καθώς ήδη αφ’ ης στιγμής ενημερώθηκε ότι απομακρύνεται παραμένει “διοικητικά ανενεργή”.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη της τώρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “R” δεν θα προέρχεται από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα είναι ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με διοίκηση νομικού προσώπου και η ανακοίνωσή του ονόματός του θα προκαλέσει έκπληξη. Ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη αναμένεται να προκαλέσει ο αντικαταστάτης του εν λόγω ατόμου, καθώς αν τελικά αναλάβει την προεδρία του Πολυκοινωνικού, θα πρέπει να αποχωρήσει από τη θέση στην οποία υπηρετεί.

Πίσω στα του Πολυκοινωνικού και την ανακοίνωση Ποϊραζίδου, η απερχόμενη πρόεδρος τα βάζει και με ορισμένες “συναισθηματικά ανάπηρες προσωπικότητες, που διακινούν σενάρια ότι αρνείται να παραδώσει την προεδρία”, ενώ στην κατακλείδα της ανακοίνωσής της αφήνει σαφείς αιχμές κατά της διοίκησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, λέγοντας: “Με λυπεί μόνο ότι, λόγω αδυναμίας χρηματοδότησης του έργου από τον Δήμο, δεν κατάφερα να ολοκληρώσω την δημιουργία των 2 ΚΔΑΠ ΑμεΑ στις Φέρες και στην Αλεξανδρούπολη.

Ελπίζω ότι ο διάδοχος μου, να χρηματοδοτηθεί άμεσα, ώστε να μπορέσει να τα ολοκληρώσει σύντομα, για να ωφεληθούν οι οικογένειες των συνδημοτών μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη”.