Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 37χρονου θύμα του κάδου

Ολοκηρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου 35χρονου που το μεσημέρι της Δευτέρας έχασε τη ζωή του εγκλωβιζόμενος στον ρομποτικό κάδο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Μιλώντας στο “R” ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης εξήγησε ότι το σώμα του άτυχου άνδρα διαμελίστηκε και το τμήμα από το θώρακα και κάτω είχε εξαιρετικά σοβαρές κακώσεις/αλλοιώσεις που προκλήθηκαν από την πίεση που άσκησε το έμβολο του κάδου. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ο θάνατος του 35χρονου ήταν ακαριαίος.

Ασφαλείς πληροφορίες του “R” αναφέρουν ότι ο 35χρονος Δ.Δ. καταγόταν από την περιοχή του Δήμου Ορεστιάδας, όπου ζει και η υπόλοιπη οικογένεια του. Ο ίδιος ωστόσο, είχε επιλέξει να ζει στην Αλεξανδρούπολη.

Σε ό,τι αφορά το συμβάν καθαυτό, “κλειδώνει” η εκδοχή ότι ο 35χρονος απέρριψε στον κάδο φάρμακα εκ παραδρομής και επιχείρησε να τα πάρει πίσω, χωρίς όμως να έχει σταθμίσει τον τρόπο λειτουργίας του ρομποτικού κάδου.

Τέλος, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης Ηλία Δαστερίδη και τις δηλώσεις του στο e-evros.gr o νεαρός έκανε “μπήκε σχεδόν ολόκληρος μέσα στον κάδο και το μηχάνημα τον αναγνώρισε ως όγκο απορριμμάτων, θα μπορούσε να έρθει στην Υπηρεσία μας και να ενημερώσει ότι έχει πετάξει καταλάθος κάτι μέσα στον κάδο ώστε να απενεργοποιήσουμε την λειτουργία του και να το βγάλουμε”