Λίγα λουλούδια για τον άνδρα που διαμελίστηκε στον ρομποτικό κάδο της Αλεξανδρούπολης

Λίγα λουλούδια έχουν μείνει πλέον να θυμίζουν την τραγική στιγμή που θα αφήσει την 16η Μαΐου χαραγμένη στη μνήμη των Αλεξανδρουπολιτών. Κάποιος/α άφησε ένα μικρό μπουκέτο μπροστά στον ρομποτικό κάδο απορριμμάτων του κέντρου, που έμελλε να γίνει ο τάφος ενός 40χρονου άνδρα ο οποίος έκανε το μοιραίο λάθος να επιχειρήσει να ανασύρει τα σκουπίδια που είχε αποθέσει στην ειδική κοιλότητα λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 16/05 όταν ο άτυχος άνδρας απόθεση απορρίμματα στην ειδική κοιλότητα του ρομποτικού κάδου, αλλά για κάποιο λόγο επιχείρησε να τα πάρει πίσω θεωρώντας ότι είχε πετάξει κάτι χρήσιμο (πιθανόν φάρμακα).

Αυτή η απόπειρά του ήταν μοιραία, καθώς ο κάδος είχε ήδη αρχίσει να λειτουργεί και το εσωτερικό έμβολο κινούταν προς τα πάνω προκειμένου να κομποστοποιήσει τα απορρίμματα. Με απλά λόγια, ο κάδος “ρούφηξε” τον άνδρα και μάλιστα το σώμα του εγκλωβίστηκε μισό μέσα στον κάδο και μισό έξω καθώς όπως μαρτυρούν διερχόμενοι και θαμώνες των παρακείμενων καφέ, είδαν μέλη του σώματος του να βρίσκονται σφηνωμένα στην αυτόματα ανοιγόμενη πόρτα.

Τα μέλη της σορού του άτυχου 40χρονου απομακρύνθηκαν κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.