Ορεστιάδα: Η αλληλεγγύη έσωσε την υγεία ενός 16χρονου εφήβου

Ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστάσης στέλνει η ακριτική Ορεστιάδα, αφού η καλή διάθεση των κατοίκων της πόλης έσωσε την υγεία ενός 16χρονου εφήβου, ο οποίος πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Μέσα από την κινητοποίηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ορεστιάδας και του Εθελοντικού Συλλόγου “Δρω”, στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων εντάχθηκαν πολλοί άλλοι σύλλογοι, σωματεία και φορείς και πρόσωπα και σε πολύ λίγο χρόνο συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό.

Μάλιστα, το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι μεγαλύτερο από τις ανάγκες γι’ αυτό και το υπερβάλλον μέρος θα διατεθεί στις Παιδιατρικές Κλινικές των δύο νοσοκομείων του Έβρου.

“Δηλώνω υπερήφανος που είμαι Εβρίτης και ζω στην ακριτική Ορεστιάδα. Ο τόπος μας για ακόμη μία φορά απέδειξε πως έχει ανθρωπιά, φιλότιμο και αξιοπρέπεια σε πείσμα των καιρών, των οικονομικών και κοινωνικών αντιξοοτήτων, διότι το πολυτιμότερο αγαθό είναι υγεία μας” δήλωσε σε ευχαριστήρια επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο πατέρας του 16χρονου Γιάννη, Νικόλαος Νεραντζίδης.