Αυτό είναι το μενού που έφαγαν ο Σκρέκας και ο Βούλγαρος πρωθυπουργός

“Βουτιά” στις γεύσεις του Αιγαίου πελάγους έκαναν κατά τη διάρκεια του γεύματος τους, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός Κιρίλ Πετκόφ που συναντήθηκαν στην Κομοτηνή για την επιθεώρηση του ελληνοβουλγαρικού αγωγού IGB.

Οι δύο πολιτικοί και οι συνεργάτες τους έφαγαν σε ταβέρνα της Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης και γεύτηκαν τις νοστιμιές του Αιγαίου πελάγους αρχίζοντας με παραδοσιακή κακαβιά και συνεχίζοντας με καρπάτσιο ψαριού με lime.

Στο επόμενο πιάτο, οι συνδαιτημόνες του γεύματος σαλάτα με κινόα και baby καλαμάρι και συνέχισαν με χτένια σωτέ συνοδευόμενα από τουρσί μάγκο.

Το κυρίως γεύμα ήταν φιλέτο συναγρίδας με μαύρο ρύζι και ταρτάρ ντομάτας και το μενού έκλεισε με επιδόρπιο από bitter μους σοκολάτας.

Τέλος, για το γεύμα τους επιλέχθηκε ετικέτα κρασιού που παράγεται και εμφιαλώνεται στην Ξάνθη.