Ο Ρώσος Πατριάρχης πιστεύει και δηλώνει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία γίνεται για τους… Gay!

Πέρα από κάθε όριο και αρρωστημένη φαντασία κινείται πλέον η προπαγάνδα της Ρωσίας που εκπορεύεται τόσο από πολιτικούς, όσο όμως και από αρχιερατικούς θώκους, αφού ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών “το τερμάτισε”, λέγοντας με λίγα λόγια ότι η Ουκρανία δέχτηκε την επίθεση της Ρωσίας λόγω της μεγάλης ανεκτικότητας της στους gay ανθρώπους!

Στο κήρυγμα του ανήμερα της Κυριακής της Τυρινής, ο προκαθήμενος του μοσχοβίτικου θρόνου, αναφέρθηκε στον πόλεμο της χώρας του κατά της Ουκρανίας (τον οποίο και ο ίδιος χαρακτήρισε ως “Ειδική στρατιωτική επιχείρηση”) κατηγορώντας την χώρα που δέχεται την επίθεση ότι “φλερτάρει” με τα ήθη των Δυτικών χωρών, που βάλλουν κατά του πανανθρώπινου πολιτισμού. Μεταξύ αυτών, συμπεριέλαβε και το Gay Pride, λέγοντας συγκεκριμένα ότι “οι παρελάσεις υπερηφάνειας έχουν σχεδιαστεί για να καταδείξουν ότι η αμαρτία είναι μια παραλλαγή της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Γι’ αυτό, για να γίνεις μέλος του κλαμπ αυτών των χωρών (οι οποίες φιλοξενούν Gay Pride, δηλαδή οι χώρες της Δύσης), πρέπει να κάνεις παρέλαση υπερηφάνειας των γκέι”. 

Ο Πατριάρχης Κύριλλος, ο οποίος σημειωτέον δεν μνημονεύεται πλέον από το αποσχισθέν Πατριαρχείο της Ουκρανίας, είπε ακόμα ότι η σύγκρουση των δύο χωρών (δηλαδή, η επίθεση της Ρωσίας) εδράζεται σε κίνητρα “πέρα από τα πολιτικά” και εξέφρασε την άποψη ότι αν η ανθρωπότητα δεχτεί ότι η αμαρτία (εν. η ομοφυλοφιλία) δεν είναι παραβίαση του νόμου του Θεού, αν η ανθρωπότητα δεχτεί ότι η αμαρτία είναι μια παραλλαγή της ανθρώπινης συμπεριφοράς, τότε ο ανθρώπινος πολιτισμός θα τελειώσει εκεί”. 

με πληροφορίες από το themoscowtimes.com