Η πίτα της Έριδας στην τοπική οργάνωση της ΝΔ στον Έβρο

Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξε όπως φαίνεται η κοπή της βασιλόπιτας που οργάνωσε η ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο. Η εκδήλωση έγινε στο γραφείο της οργάνωσης στην Αλεξανδρούπολη, όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media, προκάλεσαν τη μήνι του τοπικού βουλευτή Σταύρου Κελέτση, οποίος – κατά δήλωσή του- δεν ήταν καλεσμένος στην εκδήλωση.

“Φαίνεται πως ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εβρου προσκάλεσε στην εκδήλωση μόνο τον έναν βουλευτή της ΝΔ, ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις. Μόνο που θα πρέπει να ξέρει ότι η Νομαρχιακή μας Οργάνωση δεν είναι εταιρεια προσωπικών του συμφερόντων και τα μέλη της υπάλληλοι του! Θα πρέπει να σέβεται όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας!”, σχολίασε επωνύμως κάτω από την επίμαχη φωτογραφία ο Σταύρος Κελέτσης και άνοιξε έτσι ένα “γαϊτανάκι” ιντερνετικής συζήτησης με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Άκη Παρασκευόπουλο, ο οποίος απάντησε: “Πριν κάνετε την ανάρτηση σας κύριε βουλευτα περί προσκλήσεων και προτιμήσεων καλό θα ήταν να ρωτούσατε πρώτα ποιοι προσκλήθηκαν και ποιοι όχι. Ούτε σας έχω δώσει το δικαίωμα απο την μέχρι τώρα στάση μου να θεωρείτε πως η νομαρχιακή οργάνωση είναι εταιρεία προσωπικών συμφερόντων και τα μέλη της υπάλληλοι, (σχόλιο προσβλητικό για όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ). Ωστόσο τα γραφεία του κόμματος πάντα είναι ανοιχτά για όλους και ιδιαίτερα για τους βουλευτές οι οποίοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερη πρόσκληση”.

Και ο Σταύρος Κελέτσης, ξανασήκωσε το γάντι, για να πει: “σοβαρα μιλάτε? Χωρις προσκληση απο που θα επρεπε να εχουμε πληροφόρηση; Μαλλον θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε κ. Πρόεδρε το Καταστατικό του κόμματος και τους θεσμικούς που εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.”

Κατά τα ιντερνετικά ειωθότα, στη συζήτηση πήραν μέρος και άλλα μέλη του κόμματος στον Έβρο ζητώντας εν πολλοίς “κατάπαυση του πυρός”, αλλά και εξαπολύοντας “βέλη” κατά του Άκη Παρασκευόπουλου.