Έναν “φίλο απ’ τα παλιά” υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Ένα παλιό γνώριμο δικό του, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, υποδέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο λόγος για τον κο Δημήτρη Σταμάτη, που αυτή την περίοδο υπηρετεί στη θέση του προέδρου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και στη συνάντηση του με τον Δημήτρη Πέτροβιτς η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από “τη δυνατότητα αξιοποίησης των προγραμμάτων του Ταμείου για τη στήριξη της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης μέσω χορήγησης δανείων προς ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, με στόχο κυρίως την εκτέλεση έργων υποδομής ή έργων γενικού συμφέροντος”.

Ο Δημήτρης Σταμάτης ήταν από τους τελευταίους διορισμένους Περιφερειάρχες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, εξ ου και τον χαρακτηρίζουμε “γνώριμο”, και όλοι γνωρίζουν ότι συνδέθηκε με τον κο Πέτροβιτς και με προσωπική φιλία. Επίσης, είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο Δημήτρης Σταμάτης υπήρξε ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας (ειδικά στην Θεσσαλονίκη), και ανήκει στο λεγόμενο “σαμαρικό μπλοκ”.