Αλεξανδρούπολη: Στο γραφείο του Ν. Χαρδαλιά η υπόθεση του Πάρκου Αλτιναλμάζη
Συνάντηση με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, με βασικό θέμα συζήτησης φυσικά το μέλλον του Πάρκου Αλτιναλμάζη (ως προς το ιδιοκτησιακό του καθεστώς).
Σύμφωνα με την ενημέρωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Δημάρχου “ο Υφυπουργός ΥΕΘΑ, κατανοώντας το ζήτημα και τη σημασία που έχει η συνέχιση της αξιοποίησης του χώρου από τον Δήμο, με την εγκατάσταση εκεί νέων αθλητικών και σχολικών εγκαταστάσεων, δεσμεύτηκε να συζητήσει τις εναλλακτικές δυνατότητες, ως προς τη συνέχιση της παραχώρησης ή της οριστικής μεταβίβασης του χώρου στον Δήμο”. 
Η συνάντηση θα επαναληφθεί εντός του μήνα για να οριστικοποιηθεί το πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ισχυρά πυρά από την αντιπολίτευση 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοικούσα παράταξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αλλά και ο Δήμαρχος προσωπικά δέχθηκαν ισχυρά αντιπολιτευτικά πυρά για το θέμα του Πάρκου Αλτιναλμάζη (πρώην στρατόπεδο Παρμενίωνα).
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βαγγέλη Λαμπάκη ο Δήμος κινδυνεύει πλέον να μην μπορεί να αξιοποιήσει την έκταση των 32 στρεμμάτων που προβλέπεται εντός του πάρκου, για την ανέγερση σχολικών μονάδων και επιπλέον ενδέχεται η Ε.Ε., να απαιτήσει την επιστροφή της χρηματοδότησης που εκταμιεύτηκε για τον προϋπολογισμό της ανάπλασης των στρατοπέδων, ποσό που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο κ. Λαμπάκης επιμένει ότι ο Δήμαρχος ήξερε αυτή την εμπλοκή από την αρχή του 2021 αλλά απέκρυψε το γεγονός από το Δημοτικό Συμβούλιο, χάνοντας πολύτιμο χρόνο αντιδράσεων.
Επιπλέον, οι τρεις ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κυριάκος Αραμπατζής, Δημήτρης Κολιός και Γιώργος Κιζιρίδης ανέλαβαν μία πρωτοβουλία επικοινωνίας με την κεντρική πολιτική σκηνή, προκειμένου το καθεστώς του Πάρκου Αλτιναλμάζη να μείνει ως έχει.