Περιφερειακή Σύνθεση: Τα προνόμια του Αναπτυξιακού Νόμου να ισχύσουν για όλη την ΑΜΘ

Την άποψη ότι τα προνόμια που αποκόμισε ο Έβρος στον νέο αναπτυξιακό νόμο, πρέπει να επεκταθούν σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ και να αφορούν όλες τις Περιφερειακές Ενότητας, διατύπωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση” Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο κος Τοψίδης, παραχώρησε μία εκτενή συνέντευξη τύπου από την Καβάλα και αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της παράταξής του, αλλά και στον σχεδιασμό της για την πορεία προς τις εκλογές του 2023.

Την πρόθεση της «Περιφερειακής Σύνθεσης» να συνεχίσει το παραγωγικό της έργο έως ότου αναλάβει τα ηνία της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ανακοίνωσε από την Καβάλα ο επικεφαλής της παράταξης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

«Ο Περιφερειάρχης είτε προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από έργο που δεν είναι δικό του αλλά κυβερνητικό, είτε όπου έχει πραγματική εμπλοκή έχει ξεπεράσει κάθε όριο ολιγωρίας, παραλείψεων και καθυστερήσεων», σημείωσε ο κος Τοψίδης ασκώντας κριτική στη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ, και τα στελέχη της ενώ σε άλλη αποστροφή του είπε ότι «κάποιοι μπήκαν στον πειρασμό του μισθού. Ας απολογηθούν στους πολίτες …Ας απολογηθούν στους ανέργους…. Η κοινωνία τους αποδοκιμάζει ήδη και αυτό θα το βιώσουν στον κατάλληλο χρόνο» ενώ κατέληξε δεσμευόμενος ότι η Περιφερειακή Σύνθεση θα συνεχίσει τη δυναμική πορεία της, έως το νικηφόρο αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών «επειδή κίνητρο μας είναι η προσφορά στη κοινωνία, πυξίδα μας είναι μια περιφέρεια δίπλα στον πολίτη, γιατί ο ρεβανσισμός δεν έχει θέση στην πολιτική μας, οι δολοπλοκίες δεν μας αφορούν, οι απόψεις όλων είναι σεβαστές και συντελούν στην σύνθεση και τη συνεργασία και οι πολίτες αντιλαμβάνονται την παρουσία μας στην καθημερινότητα τους, ο συνδυασμός μας παραμένει δυνατός, όσο συνεχίζει να τιμά της αξίες του και όχι τα πρόσωπα», όπως είπε χαρακτηριστικά. Τον κο Τοψίδη πλαισίωσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης στην ΠΕ Καβάλας Θ. Μαρκόπουλος και Αλ. Ιωσηφίδης.

Το βίντεο της συνέντευξης τύπου, εδώ: