Δίκελλα: Νεκρό και κακοποιημένο σκυλί ξεβράστηκε στην παραλία

Ακόμη ένα φρικτό βασανιστήριο σε βάρος σκύλου αποκαλύφθηκε στην παραλία των Δικέλλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Αυτή τη φορά, το κουφάρι που εντοπίστηκε από αλλοδαπό “έδειχνε” ότι το ζώο είχε προηγουμένως κακοποιηθεί, αφού έφερε σημάδια από τραύματα στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματος.

Παράλληλα, τα πόδια του ζώου ήταν δεμένα μεταξύ τους, ενώ ο άνθρωπος που το εντόπισε εκτιμά ότι το κουφάρι ξεβράστηκε από τη θάλασσα – γεγονός που κάνει το έγκλημα ακόμα πιο αποτρόπαιο.

Ο άνθρωπος που εντόπισε το νεκρό και κακοποιημένο ζώο, έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook την ομάδα “Φιλόζωοι Αλεξανδρούπολης”.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται βασανιστήριο ζώου στην περιοχή των Δικέλλων, η οποία δυστυχώς μοιάζει να έχει μετατραπεί και σε σημείο εγκατάλειψης σκύλων, αφού μία βόλτα στην παραλία (που αυτή την περίοδο δεν έχει κόσμο), είναι αρκετή για να φέρει τον επισκέπτη σε επαφή με αγέλες σκύλων κατά κανόνα μεγάλου ή μεσαίου μεγέθους.

Όλοι αυτοί οι σκύλοι, προφανώς “δεν φύτρωσαν” στην περιοχή, αλλά μάλλον προηγουμένως τελούσαν υπό την κηδεμονία ανθρώπων, οι οποίοι τους εγκατέλειψαν. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι τα εγκατελειμένα σκυλιά πρέπει να γίνονται αποδέκτες σκληρής βίας, αλλά αντίθετα σημαίνει ότι οι πρώην ιδιοκτήτες τους πρέπει να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν με βάση όσα ορίζει ο νόμος.