Αλεξανδρούπολη: Βγήκε από το νοσοκομείο ο κρεοπώλης που του έσπασε το μαγαζί ένα αυτοκίνητο

Σοκ και δέος προκαλούν τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του κρεοπωλείου στην Αλεξανδρούπολη, στο οποίο “εισέβαλε” ένα αυτοκίνητο προερχόμενο από τροχαίο ατύχημα.

Στις 28 Ιανουαρίου, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στο ύψος της οδού Μαζαράκη και ένα εξ αυτών εξετράπη της πορείας του και “μπούκαρε” στην βιτρίνα του κρεοπωλείου “Χρήστος” προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Η πρόσκρουση του οχήματος στη βιτρίνα του καταστήματος, πέρα από τις υλικές ζημιές που προκάλεσε στην τεχνική υποδομή του, προκάλεσε και τον τραυματισμό του επιχειρηματία κρεοπώλη.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός κρεοπώλης είναι καλά στην υγεία του, αν και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μερικές ημέρες στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσει για μερικές ημέρες ακόμα την αποθεραπεία του, ενώ και το μαγαζί θα μείνει για μερικές ημέρες ακόμη κλειστό καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν οι επισκευαστικές εργασίες για να μπορέσει να λειτουργήσει ξανά.

Πάντως, δεν είναι λίγοι οι Αλεξανδρουπολίτες που μαρτυρούν ότι στη συμβολή των οδών Μαζαράκη και Ανατολικής Θράκης, καταγράφονται συχνά τροχαία ατυχήματα.