Κραουνάκης για Τζεβριέ: “Δεν αντέχω να το σκεφτώ”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό” των Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε ο δημοφιλής καλλιτέχνης Σταμάτης Κραουνάκης την Παραμονή των Χριστουγέννων. Πριν από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε και την τρέχουσα επικαιρότητα με τον δικό του τρόπο – που είναι ευρέως γνωστός μέσα από τα social media.

Σε μια αποστροφή του λόγου του ο αγαπητός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην υπόθεση της δολοφονίας της Τζεβριέ στην Αλεξανδρούπολη που συγκλόνισε το πανελλήνιο. “Δεν αντέχω ούτε να το σκεφτώ ότι η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή λέγοντας ότι έπεσε από τις σκάλες” είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ώρες, ο λογαριασμός του Σταμάτη Κραουνάκη στο Facebook έχει εξαφανιστεί με πολλούς να υποστηρίζουν ότι αυτό συνέβη λόγω της αυστηρής σάτιρας που ασκεί στην πολιτική σκηνή και δη στον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Τζεβριέ, υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της υποστήριξε στο απολογητικό του υπόμνημα ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ενώ υπεραμύνθηκε των θέσεων του δηλώνοντας και ότι ήταν ο ίδιος που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο καθώς και ότι προσπάθησε πολύ για να εξασφάλισε τις 14 μονάδες αίματος που είχε χρειαστεί η 29χρονη για τα χειρουργεία της.