Τουρκία: Με κινητή μονάδα Pcr Test υποδέχεται τους καταναλωτές στην Κεσσάνη

Ένα “τρικ” για να μη χάσουν το τουριστικό – καταναλωτικό ρεύμα από την Ελλάδα ενόψει και κατά τη διάρκεια των γιορτών, σκέφτηκαν οι Τούρκοι και το έθεσαν ήδη σε εφαρμογή.

Οι Τούρκοι για να παρακάμψουν το «σκόπελο» και να βοηθήσουν τους καταναλωτές να επισκέπτονται την αγορά της Κεσάνης ίδρυσαν μια ιδιωτική μονάδα δοκιμών PCR που υπάγεται στο Κρατικό Νοσοκομείο Κεσάνης. Όπως δήλωσε ο Γκιουρτζάν Κιλίτς, πρόεδρος της Περιφέρειας του κόμματος ΑΚP, με αυτό τον τρόπο συνέβαλαν στην ενίσχυση της οικονομίας των τοπικών εμπόρων. «Έχουμε ιδρύσει μια μοναδα στο κρατικό μας νοσοκομείο, για τους πολίτες.. Οι καλεσμένοι μας εδώ θα κάνουν τέστ PCR. Προσφέρουμε εδώ μια ευκολία για τους πολίτες που έρχονται από την Ελλάδα, για να προμηθευτούν PCR τέστ κατά την επιστροφή τους» είπε.

Έτσι πολύ απλά τα τουριστικά λεωφορεία πριν φτάσουν στην αγορά της πόλης, περνούν από το νοσοκομείο, οι Ελληνες καταναλωτές κάνουν το τεστ και στη συνέχεια πηγαίνουν στην αγορά. Όταν τελειώσουν τα ψώνια τους, κατά την επιστροφή τους, παίρνουν και τα αποτελέσματα των τεστ και ανεβαίνουν στα λεωφορεία για την Ελλάδα.