Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση είναι πλέον o 32χρονος άνδρας από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του, που το όνομά της είναι γνωστό στο πανελλήνιο. Την έλεγαν Τζεβριέ.

Η Τζεβριέ άφησε πίσω της τρία ανήλικα παιδιά και υπέστη μαρτυρικό θάνατο καθώς ήδη από την Κυριακή 05 Δεκεμβρίου οπόταν και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο (από τον συζυγοκτόνο) η κατάσταση της ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμη καθώς τα ζωτικά όργανα της κοιλιακής χώρας είχαν υποστεί εκτεταμένες βλάβες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “R” ακόμη και οι γιατροί και οι νοσηλευτές είχαν λυγίσει συναισθηματικά κατά τη διάρκεια των χειρουργικών επεμβάσεων, συναισθανόμενοι/ες το μαρτύριο της Τζεβριέ, αλλά και το επερχόμενο τέλος της, αφού η κλινική της εικόνα ήταν εξαιρετικά άσχημη.

Δυστυχώς, οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν την Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου, που η Τζεβριέ άφησε την τελευταία της πνοή νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.

Εν τω μεταξύ, η μεταφορά της άτυχης γυναίκας στο νοσοκομείο είχε γίνει τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες μετά τον τραυματισμό ενώ πέραν αυτού του πολύτιμου χρόνου που χάθηκε, χρειάστηκε και επιπλέον χρόνος καθώς είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, που σημαίνει ότι έπρεπε να γίνει ειδική προετοιμασία για το χειρουργείο (μέτρα ασφαλείας κλπ).

Η θετικότητα της στον κορωνοϊό, άλλωστε, καθυστερεί και την νεκροτομή καθώς κρίθηκε απαραίτητη η παρέλευση ικανού χρονικού διαστήματος, ώστε να μειωθεί το ιικό φορτίο. Έτσι, η διαδικασία θα γίνει την Δευτέρα και από κει και πέρα θα ακολουθήσει η ταφή της.