Τη Δευτέρα θα γίνει η νεκροτομή της 29χρονης που ο άνδρας της “έσπασε” στο ξύλο

Την προσεχή Δευτέρα θα γίνει στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης η νεκροτομή στη σορό της 29χρονης κοπέλας η οποία υπέκυψε από βαριές σωματικές βλάβες, ούσα νοσηλευόμενη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς ήταν προσβεβλημένη και από κορωνοϊό.

Η κοπέλα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο την Κυριακή 05 Δεκεμβρίου σε πολύ κακή κατάσταση, με τους οικείους της να δηλώνουν ότι της είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Εν τούτοις η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης κατέδειξε ότι η 29χρονη έφερε σωματικές κακώσεις που είχαν προκληθεί από ξυλοδαρμό.

Δυστυχώς, ο θάνατος της συνέβη (χρονικά) λίγο μετά την ιατροδικαστική εξέταση ωστόσο ήταν σχεδόν αναμενόμενος καθώς η κλινική της εικόνα εξ αρχής ήταν πάρα πολύ άσχημη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κοπέλα είχε υποβληθεί σε τέσσερα διαδοχικά χειρουργεία προκειμένου να διαχειριστεί η κατάσταση της κοιλιακής χώρας, τα όργανα της οποίας είχαν καταστραφεί. Σε ένα από τα χειρουργεία μάλιστα οι γιατροί είχαν αφαιρέσει τα 3/4 του ήπατος, σε μία προσπάθεια να σταματήσουν την εσωτερική της αιμορραγία.

Η 29χρονη ήταν μητέρα τριών ανήλικων παιδιών και οι πληροφορίες του “R” αναφέρουν ότι αυτά δεν έφεραν σημάδια παραμέλησης καθώς παρακολουθούσαν κανονικά τα μαθήματά τους στο μουσουλμανικό σχολείο της πόλης και ήταν επιμελή στα μαθητικά τους καθήκοντα, ενώ δεν είχαν εμφανιστεί με σημάδια κακοποίησης ούτε και είχαν παραπονεθεί για προβλήματα στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Μετά και την πρώτη έκθεση του ιατροδικαστή (περί σωματικών βλαβών), η σκυτάλη πέρασε φυσικά στην ελληνική δικαιοσύνη και ο σύζυγος της εκλιπούσης συνελήφθη. Πρόκειται για 32χρονο άνδρα ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Η 29χρονη κοπέλα είναι το 16ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα μέσα στο 2021.