Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Παύλος Γερουλάνος προτείνει διεξαγωγή debate στην Αλεξανδρούπολη

Αν και στη σκιά του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, οι εκλογικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου προέδρου συνεχίζονται κανονικά και σε περίπου έναν μήνα οι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος Αλλαγής θα προσέλθουν στην κάλπη για να εκφράσουν την προτίμησή τους ανάμεσα στους έξι μνηστήρες της προεδρίας.

Τη θέση διεκδικούν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Χάρης Καστανίδης, ο Παύλος Χρηστίδης και ο Νίκος Ανδρουλάκης και άπαντες έχουν επιστρέψει στις προεκλογικές τους ενέργειες και δράσεις.

Ο Παύλος Γερουλάνος, κάλεσε τους συνυποψηφίους του σε διεξαγωγή ενός debate, αλλά εκτός Αθηνών και δη σε τέσσερις Περιφερειακές πρωτεύουσες νομών της Ελλάδας. Μεταξύ αυτών, ο κος Γερουλάνος συμπεριλαμβάνει και την Αλεξανδρούπολη σχολιάζοντας συγκεκριμένα: “Ας σκεφτούμε για παράδειγμα τα πολλαπλά μηνύματα σε όλα τα επίπεδα που θα μπορούσε να στείλει η κοινή παρουσία και των 6 υποψηφίων στην Αλεξανδρούπολη και η διεξαγωγή ενός debate εκεί”.

Ο Παύλος Γερουλάνος έχει υποβάλλει την πρότασή του και στο επίσημο όργανο το κόμματος που “τρέχει” τις διαδικασίες των εκλογών οι οποίες θα διεξαχθούν στις 5 Δεκεμβρίου και αν χρειαστεί επαναληπτικός γύρος, αυτός θα γίνει στις 12 του ίδιου μήνα.