Γ. Ζαμπούκης: “Επανέρχεται στο προηγούμενο πλαίσιο λειτουργίας το Πολυδύναμο Ιατρείο Φερών”
Την είδηση ότι “επανέρχεται στο προηγούμενο πλαίσιο λειτουργίας το Πολυδύναμο Ιατρείο Φερών”, έδωσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.
Στην σχετική ανάρτησή του, ο δήμαρχος, αφού περιγράφει τις ενέργειες που έκανε σχετικά με την αποτροπή της υποβάθμισης της λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Φερών, αναφέρει και τα εξής: “Πριν από λίγο με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς από την 4η ΥΠΕ ότι τροποποιείται εκ νέου η αρχική απόφαση και επανέρχεται στο προηγούμενο πλαίσιο λειτουργίας το Πολυδύναμο Ιατρείο Φερών. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η αποδυνάμωσή του. Αν και εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στα δεδομένα αυτά δεσμεύομαι ότι θα πράξω ό,τι απαιτείται για να διασφαλίσω την υγεία των συνδημοτών μου.
ροποποιείται εκ νέου η αρχική απόφαση και επανέρχεται στο προηγούμενο πλαίσιο λειτουργίας το Πολυδύναμο Ιατρείο Φερών.Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η αποδυνάμωσή του. Αν και εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στα δεδομένα αυτά δεσμεύομαι ότι θα πράξω ό,τι απαιτείται για να διασφαλίσω την υγεία των συνδημοτών μου”.