Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 28η Οκτωβρίου – Παρόντες στην παρέλαση οι καλυβιέρηδες

Σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου θα γίνουν κανονικά, συνεπώς ξεκίνησαν ήδη και οι κατά τόπους προετοιμασίες για τον εορτασμό της επετείου.

Στην παρέλαση της Αλεξανδρούπολης, πέρα από τους συνήθεις σχηματισμούς, φέτος θα συμμετάσχει (για άλλη μία χρονιά) ο Σύλλογος Αινήσιο Δέλτα, δηλαδή οι γνωστοί σε όλους “καλυβιέρηδες”. Ο Σύλλογος μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση προς τα μέλη του, σχετικά με τη δήλωση συμμετοχής:

“Αγαπητά μέλη θα πρέπει μέχρι τέλος της ερχόμενης εβδομάδας στις 16 του μήνα να δηλώσετε ποιοι θα παρελάσουν με το άγημα του συλλόγου στην εθνική γιορτή της28ης Οκτωβρίου. Προθεση μας είναι να υπάρξει μια ανανεωμένη ευπρεπής εμφάνιση και για το σκοπό αυτό θα ετοιμαστούν νέες μπλούζες στα μεγέθη των ενδιαφερομένων. Πληροφορίες Νίκος Μουσουνακης τηλ.+306972206351.

Ο σύλλογος μας, ο πιο ακριτικος της Ελλάδας, θα πρωτοπορεί σε δράσεις εθελοντισμού και προστασίας της περιοχής δηλώνοντας την ετοιμότητα του όποτε χρειαστεί”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.