Άδωνις, Βορίδης και Πλεύρης ικανοποιούν τον “πατέρα” Καρατζαφέρη

“Ποιος πατέρας δεν είναι ικανοποιημένος όταν βλέπει τα παιδιά του -άτακτα ή λιγότερο άτακτα- σήμερα να είναι οι βασικοί πυρήνες μιας κυβέρνησης”, διερωτήθηκε ρητορικά μέσα από τη συχνότητα του Alpha Radio, ο πρόεδρος του πάλαι ποτέ Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Τα “παιδιά” του δεν είναι άλλοι από τους Άδωνι Γεωργιάδη, που σήμερα κρατάει τα ηνία του Υπουργείου Ανάπτυξης, τον Μάκη Βορίδη που ηγείται του Υπουργείου Εσωτερικών και ο “νεοφώτιστος” Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Οι τρεις αυτοί Υπουργοί κάνουν τον Γιώργο Καρατζαφέρη να “καμαρώνει, να ευχαριστιέται και να αισθάνεται καλά”. 

Ο πολιτικός πάτρονας του τρίο Γεωργιάδη-Βορίδη-Πλεύρη είχε να κάνει και μία επισήμανση, ειδικά για τον τελευταίο, και είπε: “για τον δε, Θάνο Πλεύρη που είναι ο φρέσκος της παρέας, πιστεύω έχει όλες τις δυνατότητες. Απευθύνεται στον πυρήνα -χρησιμοποιώ πάλι τη λέξη- των ακροδεξιούληδων, που είναι και ο πυρήνας των αρνητών και να τους πει ‘για σταθείτε ρε, ο κος Μητσοτάκης προσπάθησε να βάλει ξανά το τρένο που είχε ελαφρώς εκτροχιαστεί ξανά στις ράγες’. Εν πολλοίς μάλλον το πέτυχε, χωρίς βέβαια τα ενθουσιώδη εκείνα σχόλια ή ενέργειες που θα επέσυραν το ‘μπράβο’ ή το ‘συγχαρητήρια'”

Τέλος, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, που κατά τη γνώμη του “εξακολουθεί να είναι θυμωμένος. Αυτό το παιδί γεννήθηκε θυμωμένο και με αυτό το θυμό που βγάζει χάνει και την αξία των όποιων επιχειρημάτων”