Αλεξανδρούπολη: Κοριτσάκι τραυματίστηκε σε κούνια για ΑμεΑ

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το παιχνίδι για ένα κοριτσάκι στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο έσπασε το πόδι του, παίζοντας σε κούνια η οποία όμως προορίζεται για άτομα με Αναπηρίες. Το κοριτσάκι ωστόσο, δεν έχει κάποιου τύπου αναπηρία, που σημαίνει ότι έπαιζε σε λάθος παιχνίδι.

Το περιστατικό κατήγγειλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται πολύ κοντλα στο Πάρκο της Ακαδημίας, όπου συνέβη το ατύχημα, γράφοντας:

“Το έχουμε πει το έχουμε φωνάξει τόσες και τόσες φορές …
Δωρεά των ROTARY οι συγκεκριμένες κούνιες για παιδιά ειδικών αναγκών ..
Ουδέποτε στα τόσα χρόνια που βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο έχουμε δει έστω και ένα μα ούτε ένα τέτοιο παιδάκι να κουνιέται ..
Αντιθέτως παιδιά κάθε ηλικίας μικρά μεγάλα έφηβοι και ενίοτε μεγαλύτεροι ψυχαγωγούνται καταστρέφοντας τις κούνιες και τα αποτελέσματα τα είδαμε σήμερα με ένα κοριτσάκι να έχει σπάσει το πόδι της στο συγκεκριμένο σημείο ..
Πολύ απλά γιατί έχουν φτιαχτεί για συγκεκριμένο λόγο έχουν τοποθετηθεί για να ψυχαγωγούν άτομα με ειδικές ανάγκες άτομα με βοηθητικά αμαξίδια ..
Ας μεριμνήσει ο Δήμος που έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα για την μετακίνηση τους σε σημείο πιο προσιτό στα άτομα ειδικών αναγκών …”