Η Έλενα Σπανού από την Αλεξανδρούπολη συμμετέχει στο φετινό Big Brother

Την Κυριακή στις 21.00 κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του διάσημου reality τηλεπαιχνιδιού Big Brother και πλέον η παραγωγή έχει κάνει όλη την σχετική επικοινωνία, ενώ έχει συστήσει στο κοινό και τα 14 άτομα που θα συμμετέχουν σε αυτό (τουλάχιστον κατά την έναρξη – καθώς στον προηγούμενο κύκλο έγιναν προσθήκες ατόμων και κατά τη διάρκεια του σόου).

Ανάμεσα στα 14 αυτά άτομα, υπάρχει και η Έλενα Σπανού (κεντρική φωτό), που σύμφωνα με το βιογραφικό της κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Πιο συγκεκριμένα: “Είναι 23 ετών και κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Εκεί μεγάλωσε με τη μητέρα της και την αδελφή της αλλά τώρα ζει με τους παππούδες της. Εργάζεται σε καφέ μπαρ, έχει σπουδάσει μακιγιάζ και φέτος παίρνει το πτυχίο της ως βρεφονηπιοκόμος. Στο Big Brother μπαίνει για να δώσει ένα μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης αλλά και του bullying, των οποίων θύμα έχει υπάρξει και η ίδια. Ευαίσθητη αλλά όχι αδύναμη, κλαίει συχνά και δηλώνει «η χειρότερη μαγείρισσα που θα περάσει από το Big Brother» καθώς ξέρει να κάνει τοστ… και αυτό με το ζόρι!”

Την παρουσίαση του Big Brother, που θα προβάλλεται από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, φέτος έχουν αναλάβει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα.