Search
Close this search box.
Χακαρισμένος ο λογαριασμός του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στο Instagram

Αποκλεισμένος από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram είναι ο Εβρίτης παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, καθώς όπως έγραψε ο ίδιος τον λογαριασμό του τον διαχειρίζεται χάκερ.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης αποτελεί πρόσωπο της επικαιρότητας των ημερών μετά την μεγάλη του επιτυχία στο Τόκυο, όπου κατέκτησε ήδη ένα χάλκινο μετάλλιο (σ.σ. ακολουθούν άλλες δύο συμμετοχές του σε δύο κατηγορίες). Οι φωτογραφίες του μοιράζονται στα social media από χρήστες που τον συγχαίρουν, ωστόσο ο ίδιος στον δικό του λογαριασμό στο Instagram δεν μπορεί να κάνει αναρτήσεις.

Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του στο Facebook, ο Δημοσθένης σχολίασε -ταπεινά όπως πάντα- την επιτυχία του, ευχαριστώντας όσους τον στηρίζουν. “Για την πατρίδα , για την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που με στηρίζουν” έγραψε ο ίδιος και έδωσε και την πληροφορία ότι “ο λογαριασμός Instagram @michalentzakis είναι παραβιασμένος και το διαχειρίζεται χάκερ!! Δεν έχω αυτήν την στιγμή προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και τις κοινοποιήσεις!!”