Ο Παναγιώτης Κοκκινίδης από τη Μαρώνεια είναι ο άντρας που ξεβράστηκε νεκρός στα Δίκελλα

Στον 73χρονο Παναγιώτη Κοκκινίδη ανήκει τελικά το πτώμα που ξεβράστηκε στην παραλία των Δικέλλων το απόγευμα της Δευτέρας 16/08 και εντοπίστηκε από λουόμενους που κάλεσαν τις αρχές.

Ο 73χρονος άνδρας είχε εξαφανιστεί από τη Μαρώνεια στις 13 Αυγούστου και για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί και silver alert. Ωστόσο, δεν στάθηκε τυχερός. Υπό άγνωστες συνθήκες ο ηλικιωμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και η σορός του έφτασε μέχρι τα Δίκελλα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, προφανώς παρασυρόμενη από τα ρεύματα της θαλάσσιας περιοχής.

Η σορός αναγνωρίστηκε από την οικογένεια, ωστόσο εκείνο που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση είναι το γεγονός πώς αν και είχε εντοπιστεί από πολύ νωρίς να πλέει στα ανοιχτά, οι λουόμενοι που την είχαν δει καταγγέλλουν ολιγωρία από πλευράς αρχών καθώς το πτώμα περισυλλέχθηκε μόνο όταν έφτασε στην ακτή και μάλιστα από διασώστες του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, έπλεε για περισσότερο από δύο ώρες στο παραλιακό μέτωπο των Δικέλλων σε απόσταση ώστε να είναι ορατό από την ακτή.