Δ. Αλεξανδρούπολης: Τα παραπολιτικά υπονοούμενα της παράταξης Λαμπάκη

Καθώς πλέον ο Αύγουστος μετράει αντίστροφα, στα πολιτικά πράγματα της Αυτοδιοίκησης επικρατεί ένας υφέρπων αναβρασμός καθώς τον Σεπτέμβρη οι υφιστάμενες διοικήσεις συμπληρώνουν δύο έτη θητείας και όπως είθισται θα γίνουν ανασχηματισμοί. Αυτό είναι το ένα ζήτημα που απασχολεί τους εμπλεκόμενους στην αυτοδιοίκηση, αλλά όχι και το μοναδικό.

Καθώς ο χρόνος περνάει σαν “νερό” ήδη έχουν ξεκινήσει οι ψίθυροι για τους επόμενους υποψήφιους Δημάρχους ή έστω φερέλπιδες διεκδικητές της ψήφου. Στην Αλεξανδρούπολη, όλοι ξέρουν πια ότι ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο προεκλογικό τραπέζι είναι αυτό το Δημήτρη Καραβασίλη που επί σειρά ετών διευθύνει την ξενοδοχειακή μονάδα Grecotel στην πόλη, αν και ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση επί τούτου.

Ωστόσο, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης “Πόλη και Πολίτες” σχολίασε την φημολογία με ένα ποστ στο Facebook (σ.σ. εδώ και περίπου ένα χρόνο η διαδικτυακή παρουσία της παράταξης είναι ιδιαίτερα έντονη) γράφοντας: “Ετοιμάζουν λέει από το ΠΑΣΟΚ να υποστηρίξουν άλλον ( Green Hotel) στις εκλογές της πόλης. Είναι οι αμετανόητοι θαυμαστές του ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΡΟΠΟΥ. Σου πετούν ένα – ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ – κι αυτό είναι όλο.!!
ΓΝΩΜΙΚΟΝ”