Sold Out η επικείμενη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στην Αρχαία Ζώνη

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου ενημέρωσε το κοινό της Αλεξανδρούπολης ότι η επικείμενη αυγουστιάτικη συναυλία της δημοφιλούς καλλιτέχνιδος Μαρίζας Ρίζου στην αρχαία Ζώνη, δεν έχει πια διαθέσιμες καρέκλες ή αλλιώς είναι sold out.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 22 Αυγούστου κάτω από τη μεγάλη καλοκαιρινή πανσέληνο και εξαιτίας των υγειονομικών περιορισμών η Εφορεία Αρχαιοτήτων είχε ανακοινώσει ότι οι θέσεις θα είναι προκαθορισμένες και θα πρέπει να γίνουν κρατήσεις.

Οι κρατήσεις έγιναν, οι θέσεις εξαντλήθηκαν και πλέον δεν υπάρχουν άλλες, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι χωρίς κράτηση δεν υπάρχει λόγος να μεταβεί κάποιος/α ως εκεί καθώς η είσοδος δεν θα επιτρέπεται χωρίς την ηλεκτρονική κράτηση, καθώς οι θεατές/τριες απαγόρευεται να καθίσουν οπουδήποτε αλλού πλην των προκαθορισμένων καθισμάτων.

Οπότε, όσοι/όσες αλλάξετε γνώμη ή για κάποιο λόγο δεν καταφέρετε να παρακολούθησετε τη συναυλία καλό είναι να ενημερώσετε για την απουσία σας το συντομότερο δυνατό, ώστε η θέση σας να παραχωρηθεί σε άλλον επίδοξο θεατή/τρια.