Η φωτεινή πλευρά των Social Media: Η Ομάδα Thank You Next βοηθάει τους πυρόπληκτους

Την καλή πλευρά των social media δείχνει τις τελευταίες ώρες η πολύ δημοφιλής “κλειστή” ομάδα του Facebook που έχει τίτλο Thank You Next.

Η ομάδα είναι ένα facebookικό sucess story αφού σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 600.000 μέλη – άνδρες και γυναίκες που μοιράζονται και σχολιάζουν αποτυχημένα φλερτ, ναυαγισμένες σχέσεις και γενικά ιστοριούλες από την προσωπική τους ζωή.

Για τα ελληνικά δεδομένα του Facebook ο αριθμός των followers είναι εξαιρετικά μεγάλος πράγμα που σημαίνει ότι η σελίδα περνάει από άπειρα newsfeed ημερησίως.

Οι διαχειριστές της σελίδας επιστράτευσαν τη δυναμική της και την μετέτρεψαν προσωρινά σε έναν κόμβο πληροφοριών που αφορούν τις πληγείσες περιοχές από τις πυρκαγιές των ημερών.

“Καλησπέρα σε όλους και όλες.
Η κριτική είναι μεν απαραίτητη, αλλά τώρα είναι ώρα για βοήθεια.
Ο καθένας όπως μπορεί και με όποιο μέσο μπορεί. Οπότε:
👉Λόγω της πολύ δύσκολης κατάστασης, όλες οι TYN δημοσιεύσεις ματαιώνονται.
👉Θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε ποστ με πληροφορίες, εκκλήσεις, συμβουλές και οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη πληροφορία” έγραψε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κανέλλης και έτσι έδειξε το καλό πρόσωπο των social media, αφού ο συγκεκριμένος κόμβος πληροφοριών απευθύνεται σε ένα τεράστιο κοινό και σίγουρα θα φανεί πολύ χρήσιμος για τις ημέρες που θα διαρκέσει η κρίση.