Και στην Αλεξανδρούπολη οργανώθηκε αντιεμβολιαστική διαδήλωση

Με μικρή συμμετοχή και κεντρικό σύνθημα “Κάτω η Χούντα των Εμβολίων” η Αλεξανδρούπολη φιλοξένησε το απόγευμα της Τετάρτης 14/07 μία διαδήλωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού ενάντια του κορωνοϊού.

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν πρεσβεύουν τη θέση ότι ο εμβολιασμός δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός επικαλούμενοι μία ευρεία γκάμα επιχειρημάτων (που στην πλειοψηφία τους είναι έωλα). Η γκάμα αυτή περιλαμβάνει επιχειρήματα που ξεκινούν από την εκτίμηση ότι το εμβόλιο εμφυτεύει στο ανθρώπινο σώμα micro τσιπ παρακολούθησης και φτάνει μέχρι την θρησκευτική πεποίθηση ότι η λήψη του εμβολίου αντίκειται στις διδαχές του Χριστιανισμού καθώς μπορεί να είναι ο φορέας του Αντίχριστου.

Κάποιοι εκ των διαδηλωτών μάλιστα είναι εν γένει αρνητές του κορωνοϊού, μη αναγνωρίζοντας τον ως ασθένεια και δη θανατηφόρα – αυτό δεν προκύπτει από εικασίες, αλλά από τη συμμετοχή τους σε παλαιότερη διαδήλωση που αφορούσε την ύπαρξη του κορωνοϊού.

Οι διαδηλωτές διέσχισαν όλη την πόλη ενώ αντίστοιχες κινητοποιήσεις οργανώθηκαν παράλληλα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας – της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβανομένων.