Αλεξανδρούπολη: Τελικά δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας

Στην παραδοχή ότι την περασμένη εβδομάδα είχε θέσει την παραίτηση του στη διάθεση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης έκανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλίας Δαστερίδης μέσα από τη συχνότητα του Status Radio 94.2fm 

Εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο ο κος Δαστερίδης οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση ήταν οι “ανυπόστατες και κατευθυνόμενες συκοφαντίες” από την αντιπολίτευση – τις οποίες δέχετε, όπως λέει, ο ίδιος αλλά και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και εν τέλει η δημοτική αρχή.

Αν και δεν βγάζει πολύ νόημα το να παραιτείται ένας Αντιδήμαρχος λόγω “συκοφαντιών της αντιπολίτευσης” καταγράφεται και αυτό στα αυτοδικοικητικά δρώμενα του Δήμου Αλεξανδρούπολης καθώς δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Ο κος Δαστερίδης είπε τελικά ότι η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή από τον κο Ζαμπούκη και ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις του με τον Δήμαρχο είναι πολύ καλές.

Αναφερόμενος στο αντικείμενό του ο κος Δαστερίδης είπε μεταξύ άλλων ότι όλο αυτό το διάστημα ο ίδιος και οι συνεργάτες του επιχειρούν να διορθώσεις στρεβλώσεις που παρέλαβε από τους προκατόχους του.