Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη – Video

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χόλιγουντ με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Τα γυρίσματα πλέον είναι ορατά από τους κατοίκους της συμπρωτεύουσας, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να απαθανατίζουν σκηνές στα κινητά τους τηλέφωνα.

Μερικά τέτοια βίντεο έστειλε στο R φίλος από τη Θεσσαλονίκη και τα μοιραζόμαστε μαζί σας καθώς είναι ενδεικτικά της “δουλειάς” που γίνεται πριν οι θεατές να δουν το τελικό αποτέλεσμα στην μεγάλη οθόνη.

Η Θεσσαλονίκη θα μετατραπεί σε “Μαϊάμι” για τις ανάγκες των γυρισμάτων, που όπως φαίνεται στις ερασιτεχνικές λήψεις είναι “υπερπαραγωγή”. Για τις ανάγκες της ταινίες χρησιμοποιούνται και κομπάρσοι από την Ελλάδα, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι όταν είχε γίνει η σχετική πρόσκληση, η συμμετοχή ήταν τεράστια.

The Enforcer

Σκηνοθετημένη από τον πρωτοεμφανιζόμενο Ρίτσαρντ Χιουζ, το νουάρ θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αντόνιο Μπαντέρας τιτλοφορείται “Τhe Enforcer” και είναι μια παραγωγή της Millenium που εδώ και χρόνια προαναγγέλλει με την υποστήριξη και την προτροπή ελλήνων πολιτικών, την δημιουργία «χολιγουντιανών» στούντιο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ανακοίνωση της Millenium το φιλμ θα είναι ανάμεσα στα project που θα διαθέσει προς πώληση στην επερχόμενη Αγορά του φεστιβάλ των Καννών, και τοποθετημένο στο σημερινό Μαϊάμι και την Πολιτεία της Φλόριντα.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας θα υποδύεται έναν μπράβο (ή και εκτελεστή) που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι μιας επικίνδυνης γυναίκας του υπόκοσμου. Όταν θα ανακαλύψει ότι το αφεντικό του έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο πεδίο του ηλεκτρονικού sex trafficking κι ότι ανάμεσα στα υποψήφια θύματά της είναι ένα νεαρό κορίτσι που το έχει σκάσει από το σπίτι του, ο ήρωας θα διακινδυνεύσει τα πάντα για να το προστατεύσει. Και όχι μόνο θα έρθει σε σύγκρουση με το αφεντικό του, αλλά και ολόκληρη την φονική εγκληματική οργάνωση την οποία βοήθησε ο ίδιος να χτιστεί.

Η Κέιτ Μπόσγουορθ θα υποδύεται την εγκληματική φαμ φατάλ ενώ στο ήδη ανακοινωμένο cast μετράμε και τον ράπερ 2 Chains. Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Γ. Πίτερ Ιλιφ σεναριογράφο του πρωτότυπου «Point Break» ή του «Patriot Games».