ΠΓΝΑ: Ξεκίνησε η εξέταση των εργαζομένων για το θάνατο της 37χρονης εγκύου και του βρέφους της

Περίπου 50 μέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που μία 37χρονη έγκυος εξέπνευσε σε θάλαμο του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης μαζί με το έμβρυο που κυοφορούσε ούσα στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η τραγική ιστορία της νεαρής μητέρας είχε κάνει το γύρο της Ελλάδας και ήδη από τις πρώτες ημέρες η οικογένεια της είχε δηλώσει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη ενώ ήταν επίσης γνωστό ότι θα ακολουθούνταν και οι εσωτερικές πειθαρχικές διαδικασίες για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εξέπνευσαν μητέρα και έμβρυο.

Σήμερα, Παρασκευή 04 Ιουνίου, ξεκίνησε η πειθαρχική διαδικασία εντός του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και σε αυτήν συμμετέχουν όλοι και όλες οι εμπλεκόμενοι τη μοιραία νύχτα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “R”, καταθέσεις λαμβάνονται από όλους και όλες όσοι ασχολήθηκαν με την 37χρονη κατά τη διάρκεια της εισαγωγής και της νοσηλείας της στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Το επόμενο βήμα θα είναι η μεταφορά της υπόθεσης στις δικαστικές αίθουσες κατόπιν των νομικών ενεργειών που έχει κάνει η οικογένεια της εκλιπούσης.