Αλεξανδρούπολη: Στο αρχείο η υπόθεση με τον φωτισμό LED που είχε απασχολήσει προεκλογικά
Χαράς ευαγγέλια στην παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του Βαγγέλη Λαμπάκη στο Δήμο Αλεξανδρούπολης καθώς η γνωστή υπόθεση με τον φωτισμό LED πλέον τέθηκε στο αρχείο από τον εισαγγελέα.
Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η παράταξη με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωση σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι “η απόφαση αποτελεί άλλη μια δικαίωση για τον Βαγγέλη Λαμπάκη και τους συνεργάτες του, που τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο.

Λίγοι είναι αυτοί οι οποίοι έπειτα από έναν τέτοιο πόλεμο θα είχαν επιδείξει αυτά τα τεράστια αποθέματα ψυχικού σθένους και δύναμης που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν και να αγωνιστούν ώστε να λάμψει η αλήθεια, όπως ο επικεφαλής μας, παραμένοντας μάλιστα στις επάλξεις τιμώντας στο ακέραιο την ψήφο όσων των εμπιστεύτηκαν.
‘Η δύναμη της θέλησης είναι μια απέραντη μοναξιά’.
Η δε δικαίωση, μέσα από μια επίπονη και επώδυνη διαδικασία δοκιμάζει τα όρια του ανθρώπου. Όμως, για έναν λόγο και μόνον αξίζει. Να πεις κάποτε… Ναι εγώ ήμουν”
Στην ίδια ανάρτηση, η παράταξη εξαπολύει αντιπολιτευτικά πυρά και προς τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη σχολιάζοντας ότι “ο κ. Ζαμπούκης τεχνηέντως προσπάθησε να κρατά το θέμα στην επικαιρότητα έχοντας ως στόχευση την απομάκρυνση του Βαγγέλη Λαμπάκη από το πολιτικό προσκήνιο αλλά και τη διάλυση της παράταξής μας ώστε να διασφαλίσει το δικό πολιτικό του μέλλον.
Για ακόμη μία φορά όμως η αλήθεια έλαμψε όσο και αν προσπάθησε να την παραποιήσει και να την κρύψει”.