Αλεξανδρούπολη: Η πρόταση των γονέων για τη μεταστέγαση του 4ου Γυμνασίου

Ευρεία συζήτηση έχει προκαλέσει, όπως όλα δείχνουν, στην Αλεξανδρούπολη η επικείμενη μεταστέγαση του 4ου Γυμνασίου της πόλης από το κτιριακό συγκρότημα της 14ης Μαΐου που βρίσκεται τώρα, στην περιοχή του ΚΕΓΕ.

Πέρα από τους καθηγητές, υπάρχουν και πολλοί γονείς που δεν βρίσκουν δελεαστικό ένα νεόδμητο κτίριο για τη στέγαση των παιδιών τους και εγείρουν νέα πρόταση, όπως την αποτύπωσε η κα Θεοπίστη Σελήσιου, σχολιάζοντας σχετική ανάρτηση του “R”.

“Ως γονέας σε πλήρη άγνοια μιας και δεν ενημερώθηκα από πουθενά για το σχολικό μέλλον του παιδιού μου,να σας πω και μια άλλη γνώμη που είναι και η αυτή της πλειοψηφίας των γονέων. Αν μετράει βέβαια ότι υπάρχει ακόμα δημοκρατία στη χώρα μας και μπορούμε και ‘μεις οι γονείς να πούμε τη γνώμη μας.
Να μείνει η Α και η Β γυμνασίου(του χρόνου νου Β και Γ) στο κτίριο που είναι τώρα,με ότι τίτλο του δώσουνε,γιατί καμιά μετακίνηση δωρεάν δεν μας βολεύει.
Όχι στην αλλαγή λέμε και θα λέμε.
Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε στο σχολείο που είμαστε και θα παραμείνουμε.
Μη μας κοροϊδεύετε.
Δεν είναι το θέμα μας το δωρεάν λεωφορείο.Είμαστε κάτοικοι στην άλλη άκρη της πόλης.Τι δουλειά έχουμε στο ΚΕΓΕ και τα παιδιά μας θα πάνε γυμνάσιο στην περιοχή τους.
Συνταγματικά ακόμα έχουν αυτό το δικαίωμα.
Αυτή είναι η γνώμη της πλειοψηφίας για όσους ενδιαφέρονται να ακούσουν ΙΣΩΣ και τους γονείς”, έγραψε χαρακτηριστικά