Η Εβρίτισσα Stefania κέρδισε το εισιτήριο στον τελικό της Eurovision

Χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης σκόρπισε με την εμφάνιση της στη σκηνή του Ρόττερνταμ η Εβρίτισσα Stefania που ερμηνεύει το τραγούδι με το οποίο η Ελλάδα συμμετέχει στην φετινή Eurovision.

Το “Last Dance” κατάφερε τελικά να δώσει στην ερμηνεύτρια -και στην χώρα μας- το εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο. Πέρα από τις φωνητικές ικανότητες της Stefania, ιδιαίτερα θερμά σχόλια απέσπασε και η παρουσίαση του τραγουδιού, αφού για πρώτη φορά ελληνικό τραγούδι παρουσιάστηκε με τόσα πολλά και προηγμένα special effects.

Ο λόγος για τους “ασώματους” χορευτές που πλαισίωναν τηλεοπτικά την νεαρή τραγουδίστρια και η εμφάνισή τους επετεύχθη χάρη σε προηγμένα τεχνολογικά μέσα.

Το τραγούδι της Stefania είναι δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Το ρούχο της καλλιτέχνιδας επιμελήθηκε ο Βρεττός Βρεττάκος.

Η Stefania γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία, ωστόσο έλκει την καταγωγή της από χωριά του Δήμου Ορεστιάδας. Είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός και Youtuber και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στην Eurovision. Το 2016 ήταν μέλος του group “Kisses” που είχε εκπροσωπήσει την Ολλανδία στην Junior εκδοχή της Eurovision (είχαν κατακτήσει την 8η θέση).