Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατέκτησε ακόμη μία κορυφή και έριξε το ίντερνετ

Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης από τις Φέρες Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης. Ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος αθλητής στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100 μέτρα πεταλούδα S8 στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

Όπως μεταδίδουν αθλητικά sites “Ο Μιχαλεντζάκης, ο οποίος στο ίδιο αγώνισμα (αλλά όχι στην ίδια κατηγορία) είχε στεφθεί χρυσός Παραολυμπιονίκης στην Βραζιλία, γύρισε πρώτος στα μισά της διαδρομής και παρά την πίεση που δέχθηκε από τον Ιταλό Αμοντέο στο δεύτερο 50άρι, κατέκτησε την κορυφή του αγωνίσματος με επίδοση 1:03.07 (1:03.20 είχε ο αντίπαλός του).

Το μετάλλιο αυτό είναι το 4ο που κατακτά σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από το 2016 και το τρίτο χρυσό. Ο Μιχαλεντζάκης είχε πάρει την πρόκριση στον τελικό, με την 3η καλύτερη επίδοση των προκριματικών (1:05.93)”

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης ανακοίνωσε την πρωτιά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ευχαριστώντας και τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη και ήδη τα σχόλια και τα Likes εχουν πάρει φωτιά!