Επιστρέφει στην τηλεόραση το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι

Μία σειρά που είναι ταυτισμένη με τα παιδικά χρόνια πολλών Ελλήνων και Ελληνίδων επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Ο λόγος για “το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι”, που επί σειρά ετών αποτελούσε αγαπημένο τηλεοπτικό ραντεβού εκατομμυρίων θεατών.

Η Λώρα Ίνγκαλς και η οικογένεια της έχουν γράψει μία μεγάλη τηλεοπτική ιστορία από τα μέσα της δεκαετίας του 70 που η σειρά βγήκε στις αμερικανικές οθόνες και όπως φαίνεται συνεχίζουν καθώς η είδηση της επαναφοράς της σειράς έχει προκαλέσει ενθουσιώδη σχόλια στο διαδίκτυο.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Απριλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από τους πρωταγωνιστές, ο “πατέρας” της οικογένειας – ο τηλεοπτικός Τσαρλς- δεν είναι πια στη ζωή.

Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν η ιστορία παρακολουθεί τη ζωή της Λώρας Ίνγκαλς που μαζί με τους γονείς Τσάρλς και Κάρολ, την αδερφή της Μαίρη και τις δύο μικρότερες διαβιούν σε ένα αγροτόσπιτο στην εξοχή της Μινεσότα του 1800.

Στους “δεύτερους” ρόλους της σειράς, ξεχωρίζει η Νέλι Όλσεν για τις.. “φαρμακερές” ατάκες της κυρίως εναντίον της Λώρας, αλλά όχι μόνο.