Στη Δράμα αναπαύεται πλέον ο εκτελεσθείς δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ

Σε μία λιτή, αλλά άκρως φορτισμένη συγκινησιακά τελετή ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ που εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του στην Αθήνα, κηδεύτηκε την Κυριακή στην Καλλίφυτο Δράμας.

Η απόφαση για μεταφορά της σορού στην Καλλίφυτο Δράμας ανήκει στον γιο του, ο οποίος συγκλόνισε και με τον επικήδειο αποχαιρετισμό που απηύθυνε στον πατέρα του, μέσα από το μικρό εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής, όπου τελέστηκε η κηδεία. “Οι άνθρωποι που σκότωσαν τον πατέρα μου φυσικά και θέλουμε να πιαστούν για να μην σκοτώσουν κάποιον άλλον στο μέλλον, αλλά ο ίδιος μου ο πατέρας θα τους συγχωρούσε που τον σκότωσαν.

Θα έψαχνε τον λόγο πίσω από αυτό και δεν θα ήθελε αυτό το γεγονός να τρομοκρατήσει την κοινωνία, μια κοινωνία που παλεύει για την αλήθεια και την ισότητα.
Θα ήθελε αυτό το γεγονός να λειτουργήσει ως ελπίδα, να δείξει τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει στον εαυτό του και σε αυτό που λέει και δεν τα παρατάει” είπε συγκεκριμένα ο 20χρονος Δημήτρης Καραϊβάζ.
Ο 20χρονος γιος του Γιώργου Καραϊβάζ, Δημήτρης

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι έρευνες 

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό των δραστών και την εξιχνίαση της δολοφονίας του αστυνομικού ρεπόρτερ. Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, έχουν ήδη εντοπιστεί βίντεο και φωτογραφίες των δύο ανδρών που εκτέλεσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ, ενώ υπάρχουν πλέον και αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες.

Ο κύκλος των καταθέσεων έχει ανοίξει και οι αρχές μελετούν όλα τα δεδομένα που έχουν συλλέξει από τον τόπο του εγκλήματος καθώς και από τα προσωπικά αντικείμενα του εκτελεσθέντος, καθώς και από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα πάντως με τις έως τώρα εκτιμήσεις, οι δύο άντρες που τον σκότωσαν εκτέλεσαν ένα συμβόλαιο θανάτου.