Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης: “Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα κε Χαρδαλιά”
Έξαλλη έγινε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Βίβιαν Κουρμπανιάν με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνησης περί χαλάρωσης του lockdown, αφού αυτά ουσιαστικά αφορούν μόνο την Αθήνα. Αυτό ακριβώς επεσήμανε στην ανάρτηση της στο Facebook η κα Κουρμπανιάν υπογραμμίζοντας ότι “Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα”.
Δείτε τι έγραψε:
“κ. Χαρδαλιά ήθελα να σας ενημερώσω ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα , στις σημερινές σας δηλώσεις δεν αναφέρατε πουθενά αυτά τα μέτρα για ποιες περιοχές απευθύνονται, όταν εμεις…ο Εμπορικός κόσμος της Αλεξανδρούπολης ήδη δουλεύουμε έτσι τα καταστήματα μας……με click away και click in shop……δεν έχετε συμπεριλάβει στις δηλώσεις σας τι γινεται με τις περιοχές που είναι στο κόκκινο(όπως είναι οι δικές μας) και ήδη λειτουργούμε έτσι …….ενημερώστε επιτέλους και τι γινεται και με τις κόκκινες περιοχές και όχι μόνο για τις περιοχές που είναι στο βαθύ κόκκινο.
Απευθύνομαι σε όλα τα ΜΜΕ και στην Ελληνική Κυβέρνηση εννοείται καθώς τις τελευταίες μέρες οι αναφορές που γίνονται για άνοιγμα του λιανεμπορίου, δεν αναφέρουν πουθενά αυτά τα νέα μέτρα για ποιες περιοχές απευθύνονται…….
Σας ξανά υπενθυμίζω……Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα .
Ανοίξτε μας επιτέλους καθώς στην περιοχή μας τα κρούσματα είναι πολύ λίγα εώς μηδαμινά
Σας ευχαριστώ
Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης”