Εκτός ελέγχου ο Τούρκος πολιτικός Μπαχτσελί: Υποστηρίζει ότι η ελληνική επανάσταση ήταν γενοκτονία των Τούρκων

Εκτός ορίων λογικής κινείται πλέον ο Τούρκος πολιτικός Ντεβλέτ Μπαχτσελί, που ηγείται του Εθνικιστικού Κόμματος (δηλαδή των Γκρίζων Λύκων) και συνιστά πολιτικό εταίρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Μπαχτσελί χρησιμοποιώντας το Twitter εξέπεμψε ένα παράλογο -αν όχι επικίνδυνο- μήνυμα με αφορμή την 200ή επέτειο από την έναρξη της Ελληνικής Επανάσταση.

Αναφερόμενος στην Επανάσταση ως “εξέγερση του Μωριά” ο Τούρκος πολιτικός κάνει λόγο για “γενοκτονία” σε βάρος των Τούρκων, καλεί τη διεθνή κοινότητα να πάρει θέση (!) και αναφέρει ότι ο κύκλος του αίματος δεν έχει κλείσει ακόμη!

Η ανάρτηση του (μετάφραση “R”):

Η εξέγερση του Μωριά είναι μία από τις πιο αιματηρές και ολέθριες καταστροφές που έχουν σημαδέψει το τουρκικό έθνος. Και σε αυτή την εξέγερση συνετελέσθη μία γενοκτονία. Περίπου 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι θανατώθηκαν. Τι παράδειγμα παίρνουμε από το γεγονός ότι η Ανθρωπότητα παραμένει ακόμη σιωπηλή απέναντι σε αυτή τη μαζική δολοφονίας

Η συμβουλή μου στα εγγόνια των δολοφόνων που τράφηκαν με το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας, να αφήσουν κατά μέρος την προβοκάτσια και τις παρενοχλήσεις αμέσως.

Επειδή, η ρεβάνς για την εξέγερση του Μωρία δεν έχει ληφθεί ακόμη, αυτός ο λογαριασμός δεν έχει κλείσει.

Σε αυτή την περίπτωση, επικαλούμαι την εύνοια του Θεού για τους Μουσουλμάνους Τούρκους που μαρτύρησαν στην εξέγερση του Μωριά και έχασαν τις ζωές τους στη δίνη της βίας και του τρόμου – τους θυμάμαι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Το αίμα μας είναι ακόμη νωπό και όταν έρθει η μέρα, οι αντίπαλοι, προφανώς θα πληρώσουν γι’ αυτό το αίμα.