Επτά κουτάβια έγιναν πρωταγωνιστές σε ένα άνευ προηγουμένου επικοινωνιακό σόου

Τη μήνι σύμπασας της φιλοζωικής κοινότητας της Αλεξανδρούπολης έχει προκαλέσει ο πάλαι ποτέ πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Συκορράχης Στάθης Γιαμουρίδης, ο οποίος το μεσημερι της Δευτέρας αποφάσισε να αποθέσει στο Δημαρχείο επτά κουτάβια για να… εμβολιαστούν.

Κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει την αψυχολόγητη κίνηση του Στάθη Γιαμουρίδη – ούτε καν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο καθώς ο πρώην πρόεδρος επέμενε ότι “είναι δουλειά του Δήμου” να εμβολιαστούν τα ζωάκια.

Βέβαια, δεν του πέρασε προφανώς από το μυαλό ότι αυτό που έκανε ο ίδιος στα κουτάβια συνιστά βασανιστήριο, ούτε και θεώρησε σκόπιμο να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό – εφόσον όντως είχε εντοπίσει αδέσποτη σκύλα με κουτάβια.

Για κάποιο λόγο, που μόνο ο ίδιος καταλαβαίνει αποφάσισε ότι είναι δόκιμο να τυραννήσει επτά ψυχές για να καταδείξει το έλλειμμα φιλοζωίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης ή ό,τι άλλο πέρασε από το μυαλό του, τέλος πάντων.

Σε κάθε περίπτωση, η ενέργεια του καταγράφηκε στην Αστυνομία, όμως τα κουταβάκια αναζητούν υιοθεσία καθώς φεύγοντας δεν τα πήρε μαζί του!

Δείτε εδώ: