Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό με το ασημί Citroen που αναστάτωσε την Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη χθες (4-3-2021), στον Έβρο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικινδύνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια το όχημα κατευθύνθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, όπου κάποια στιγμή ο διακινητής, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, επιχείρησε με οπισθοπορεία να παρασύρει δίκυκλιστή αστυνομικό που τον ακολουθούσε.

Άμεσα ο αστυνομικός αντιλαμβανόμενος την ενέργεια του δράστη πραγματοποίησε βολές εκφοβισμού στον αέρα και τελικά ο διακινητής ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που συνέδραμαν.

Κατά τον έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

(από το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας)

Δείτε στιγμιότυπα από την τρελή πορεία του οχήματος μέσα στην Αλεξανδρούπολη