Δ. Αλεξανδρούπολης: Με hastag #επάνοδος, επανκάμπτει η παράταξη “Πόλη και Πολίτες”

Φρέσκος αέρας φυσάει στην παράταξη «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Τρεις νέοι και δραστήριοι άνθρωποι, καταξιωμένοι επαγγελματίες, γνωστά και αγαπητά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας , αναλαμβάνουν την ευθύνη της διαχείρισης των δράσεων σε τρεις νευραλγικούς τομείς αναφορικά με τη λειτουργία της παράταξης.

Γεν. Γραμματεία, Επικοινωνία και Οικονομικά.

Η Κυριακή Λεγγέτση, η Λία Ευθυμιάδου και ο Ιωάννης Σαρρίδης αντίστοιχα, με γνώση και ικανότητα, όρεξη και όραμα, ρίχνονται στη δουλειά με σκοπό τη δυναμική επάνοδο της παράταξης στα τοπικά πράγματα, εγκαινιάζοντας την εφαρμογή του πνεύματος ανανέωσης που διαπνέει την πολυπληθή μας ομάδα και σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

Τους ευχόμαστε καλό κουράγιο, με υγεία και δύναμη.

Η Κυριακή Λεγγέτση είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε στην Γερμανία το 1974 και σπούδασε ΤΕΦΑΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Είναι συνιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού και ενεργό μέλος του Σωματείου Ιδιοκτητών Παιδικών Σταθμών ΑΜΘ. Είναι μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Έβρου.

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό ως αθλήτρια αλλά και ως προπονήτρια με πτυχίο διαιτησίας Volley και Handball.

Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Παπαναστασίου και έχει τρία παιδιά.

Η Αποστολία Ευθυμιάδου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και εκπαιδευτικός.

Γεννήθηκε το 1983 στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία στο ΑΠΘ και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από από το ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας και εκπαιδευτικός.

Ο Ιωάννης Σαρρίδης είναι λογιστής φοροτεχνικός.

Γεννήθηκε το 1980 στην Αλεξανδρούπολη. Έχει σπουδάσει στο ΑΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Σερρών και είναι ιδιοκτήτης λογιστικού γραφείου.

Διετέλεσε γραμματέας του συλλόγου λογιστών καθώς και μέλος αλλά και ταμίας της AHEPAN Hellas.

(κείμενο και φωτό από το Γραφείο Τύπου της παράταξης “Πόλη και Πολίτες”)