Και ενώ το ΚΥΤ Φυλακίου σχεδιάζεται στο βόρειο Έβρο “μαλώνουν” οι Επιτροπές!

Την αποχώρησή του από την ΕΑΚΥΤ, την δεύτερη επιτροπή αγώνα -μετά από αυτήν του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας- που έχει συσταθεί στο βόρειο Έβρο για την αποτροπή επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης.

Ο κος Τσιομπανίδης με δήλωσή του, επισημαίνει τα εξής:

Προσωπικά ως Τσιομπανίδης διαφώνησα και διαφωνώ με την επιτροπή αγώνα του δημάρχου και των παρατάξεων λόγω του ότι είναι τρομερά “κλειστή” και είναι παγκόσμια πρωτοτυπία μια επιτροπή αγώνα να συγκροτείται αποκλειστικά από επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων, αποκομμένη από τον λαό και τους συλλογικούς φορείς. Έτσι φτιάξαμε την ανεξάρτητη επιτροπή αγώνα ΕΑΚΥΤ, που τις τελευταίες μέρες βλέπω με βαθιά λύπη να μετατρέπεται σε παράρτημα μιας υπό ίδρυσης δημοτικής παράταξης, με πολλά ατοπήματα, με εμμονές που μόνο χρήσιμες δεν είναι για τον τόπο, αλλά και με ποδηγέτηση της όλης προσπάθειας από ένα συγκεκριμένο άτομο. Για τα μέλη της επιτροπής, την τιμιότητα, και τον αγωνιστικό τους χαρακτήρα, βάζω το χέρι μου στην φωτιά, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν είχα βγάλει ανακοίνωση τις τελευταίες μέρες. Δυστυχώς όμως πάντα θα υπάρχουν μικροπολιτικές μωροφιλοδοξίες που θα υπερβαίνουν τις αγνές προθέσεις του αγώνα. Αδυνατώντας να ταυτιστώ με συγκρούσεις για την δημαρχιακή καρέκλα, κρατάω αποστάσεις και δηλώνω παρών σε κάθε αγώνα, ως απλός στρατιώτης….
Στο σύνολο των μελών του ΕΑΚΥΤ εκφράζω τις ευχαριστίες μου και δηλώνω υπερήφανος που είχα τέτοιους συμπολεμιστές. Θα τα ξαναπούμε στα πεδία των μαχών .