Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη καλώντας τα θύματα κακοποίησης να μιλήσουν!
Η Κούλα Αρμουτίδου έγινε γνωστή στο πανελλήνιο ως η τραγική φιγούρα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο που βιάστηκε, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2018 και ενώ ήταν μόλις 21 ετών.
Η κα Κούλα, όπως τη γνωρίζουν πλέον οι περισσότεροι, κέρδισε όχι μόνο τη συμπόνοια όλης της Ελλάδας για το δράμα που έζησε και ζει ως μητέρα, αλλά και μεγάλο θαυμασμό καθώς παρά την ψυχολογική τους συντριβή η ίδια και ο σύζυγος της Γιάννης Τοπαλούδης πρωτοστάτησαν και άσκησαν κάθε είδους πιέσεις ώστε να τιμωρηθούν οι δύο νεαροί που ευθύνονται για το βασανιστήριο, τον βιασμό και τον θάνατο της κόρης τους.
Η κα Κούλα είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media μέσα από τα οποία εκπέμπει συνήθως μηνύματα πένθους για την απώλεια της κόρης της, αλλά και εκκλήσεις τιμωρίας για όσους άλλους μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση της κόρης της και ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν. Ταυτόχρονα δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να αγωνίζεται ώστε να τιμωρηθούν άπαντες οι εμπλεκόμενοι που τυχόν δεν έχουν λάβει την τιμωρία που τους αρμόζει (σύμφωνα πάντα με το πρίσμα που η ίδια εξετάζει την υπόθεση).
Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη κάθε χρόνο στα γενέθλια της (15/01) αποθέτουν μία τούρτα στον τάφο της κόρης τους στο Διδυμότειχο 
Αυτή τη φορά όμως, η κα Κούλα “ανέβασε” ένα μήνυμα με το οποίο συμμετέχει με το δικό της τρόπο στο λεγόμενο κίνημα #Metoo – στο κίνημα που αφορά τους ανθρώπους που έχουν δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά σιωπούν και έτσι οι δράστες μένουν ατιμώρητοι. Η κα Κούλα καλεί όλα τα θύματα να μιλήσουν και κλείνει τη σπαρακτική ανάρτησή της με την επισήμανση ότι “ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ” (εννοώντας αυτούς που είναι πλέον έτοιμοι να ακούσουν και να συμπαρασταθούν). Γράφει, συγκεκριμένα:
Εσύ που έχεις υποστεί κακοποιητικη συμπεριφορά,εσύ που έχεις δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, εσύ που έχεις υποστεί σεξουαλική παρενόχληση έφτασε η ώρα να μιλήσεις…
Δεν πρέπει όλα αυτά που βιώσαμε να μένουν στο σκοτάδι.
Το σκοτάδι δεν βοήθησε κανέναν και καμιά…Το φως όμως βοήθησε και βοηθάει και ελαφρύνει την ψυχή και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη μέρα που έρχεται.
Για την όμορφη μέρα που έρχεται πρέπει όλοι μας να παλαιψουμε χωρίς φόβο και καταπίεση.
Κάθε άνθρωπος που σπάει τη σιωπή του και καταγγέλει είναι μια ξεχωριστή νίκη είναι σεβασμός απέναντι στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ισότητα.
Όλοι να δώσουμε τα χέρια και αυτά τα αγκάθια που ματώνουν και γδέρνουν ανθρώπινες ζωές,που καταστρέφουν όνειρα,που καταγκρεμιζουν το ροζ των ονείρων, που απογοητεύουν που βυθίζουν στην κατάθλιψη τις ζωές νέων ανθρώπων, αυτά τα παράσιτα πρέπει να τα ξεριζώσουμε μια δια παντός.
Αυτά τα αγκάθια,αυτά τα παράσιτα που ματώνουν ψυχές και καρδιές ας γίνουν φως και ελπίδα και αισιοδοξία.
Να γίνει όλο αυτό φάρος και ελπίδα.
Να γίνει εφαλτήριο για καινούργιο ξεκινημα.
Ο ιός της κακοποίησης ας αντιμετωπιστεί με το σπάσιμο της σιωπής. Αυτο θά ‘ναι το καλύτερο εμβόλιο.
Να βάλουμε μάσκα κατά της πρόληψης.
Η κοινωνία μας δυστυχώς νοσεί και πρέπει να την θεραπεύσουμε.
Ίσως έπρεπε να ξεκινούσε από χτες αλλά και σήμερα αν ξεκινήσει μπορουμε, προλαβαίνουμε να την σώσουμε πριν είναι πολύ αργά…
Ξεμπροστιαστε τους πάντες.
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.
ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!