Στα χαρακώματα Βενετίδης – Μηταράκης

Ευθέως απέναντι του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη στέκεται πλέον ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας ΑΜΘ Κώστας Βενετίδης, ο οποίος καθιστά σαφή την απόστασή του από την κυβέρνηση με μία ανάρτησή του στο Facebook ανήμερα της επίσκεψης του Υπουργού στον Έβρο.

“Αισθάνομαι απόλυτη ικανοποίηση και δικαίωση που ΔΕΝ αποτελώ πλέον μέλος των συνομιλητών από πλευράς υπουργείου μετανάστευσης σε μία από τις πιο ανεπιθύμητες αποφάσεις και πολιτικές που αφορούν τον τόπο μας. Ραντεβού στις πλατείες (στις λαϊκές)”, έγραψε χαρακτηριστικά ο κος Βενετίδης

Εξηγώντας αυτή την ανάρτησή του σε τοπικό ραδιόφωνο, ο κος Βενετίδης εξέφρασε την άποψη ότι ο κος Μηταράκης είναι εκφραστής μίας συνολικής πολιτικής που είναι λανθασμένη -τουλάχιστον σε ο,τι αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν πρέπει να αφαιρεί κανείς από την εικόνα το γεγονός ότι ο κος Βενετίδης είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” του Χρήστου Μέτιου, η οποία εξελέγη με το χρίσμα και την απόλυτη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.