Από το Δήμο Σουφλίου ξεκινά η περιοδεία του Στ. Πέτσα στον Έβρο

Από το Δήμο Σουφλίου και συγκεκριμένα από το Μικρό Δέρειο θα ξεκινήσει την περιοδεία του στον Έβρο ο υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Ο κος Πέτσας φτάνει αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη στις 12.30 (στο ίδιο αεροπλάνο με τον κο Μηταράκη) και μεταβαίνει άμεσα στο Δήμο Σουφλίου.

Επόμενως σταθμός του θα είναι ο Δήμος Διδυμοτείχου και νωρίς το απόγευμα θα φτάσει στην Ορεστιάδα. Θα διανυκτερεύσει στην Αλεξανδρούπολη, όπου το πρωί της Τρίτης θα κάνει επισκέψες στους πληγέντες οικισμούς και θα συμμετέχει και σε σύσκεψη – όλα αυτά έως την αποχώρησή του που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στις 13.30 από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Ο κος Πέτσας επισκέπτεται τον Έβρο προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμαστι τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες θεομηνίες (12/020201 & 01/02/2021) καθώς όλοι οι Δήμαρχοι του νομού έχουν αιτηθεί έκτακτης βοήθειας, χρηματοδότησης και υποστήριξης από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Στα “πηγαδάκια” δε, αυτό που ψιθυρίζεται είναι ότι η επίσκεψη του υπουργού γίνεται ενόψει καταιγίδας κάτι που αρχικά ξένισε πολλούς, αλλά εν τέλει δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ίσως είναι μια ευκαιρία για τους κυβερνητικούς να διαπιστώσουν εν τοις πράγμασι τη μανία της φύσης και τις καταστροφές που μπορεί να προκαλέσει μέσα σε λίγη ώρα.