Μεγαλύτερο χώρο ζητά ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου “Συνεχίζω”

Με τη βοήθεια του διαδικτύου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους για το 2021 τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου “Συνεχίζω” καθώς η πανδημία του κορωνοϊού απαγορεύει τον συγχρωτισμό – πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες όπως είναι οι περισσότεροι καρκινοπαθείς.

Στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος, οι καθηγητές κ.κ. Κακολύρης, Κουκουράκης και Κοτσιανίδης, μέλη του Συλλόγου, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Ο τελευταίος μάλιστα, πήρε και ένα συγκεκριμένο μήνυμα από την πρόεδρο του Συλλόγου Αναστασία Σπυρίδου η οποία των προσφώνησε “από τον στενάχωρο χώρο του γραφείου”, όπως είπε συγκεκριμένα και ευχόμενη να πάρει το μήνυμα.

Στην αντιφώνηση του ο Δήμαρχος δήλωσε ότι πήρε το μήνυμα, ωστόσο επιφυλάχθηκε περαιτέρω σχολιασμού και έδωσε τις ευχές του.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου Συνεχίζω λειτουργεί στην Αλεξανδρούπολη εδώ και 14 χρόνια.

*οι πληροφορίες αντλήθηκαν από το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης που έκανε το e-evros.gr