Βόλες ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τον φράχτη του Έβρου που προχωράει με ταχείς ρυθμούς

Με πολύ ταχείς ρυθμούς προχωράει η κατασκευή του φράχτη στα σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο, όπως προκύπτει από φωτογραφία που διέθεσε στα social media ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης.

Ο κος Καιρίδης συνοδεύει την ανάρτησή του με ένα σύντομο κείμενο, που περιλαμβάνει και μομφές κατά των χειρισμών που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό ζήτημα, όταν είχε τη διακυβέρνηση της χώρας.

“Ο νέος μεγάλος φράχτης στον Έβρο προχωρά με ταχύτατο ρυθμό.
Συνολικά, οι ροές έχουν μειωθεί πάνω από 80% μέσα στο 2020, αποδεικνύοντας τις τεράστιες ευθύνες της διακυβέρνησης Σύριζα για το χάος που επικράτησε την περίοδο 2015-2019 και που επέτρεψε στο καθεστώς Ερντογάν να εκβιάζει κατά βούληση την Ευρώπη.
Όταν υπάρχει η βούληση και η διαχειριστική επάρκεια, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα και θεαματικά προς το καλύτερο”, σχολιάζει ο βουλευτής.

Η ανάρτησή του έχει δεχτεί πολλά θετικά σχόλια, ενώ δεν λείπουν και εκείνοι οι σχολιαστές που ζητούν την “ενίσχυση” του φράχτη με ηλεκτροφόρο καλώδιο, έτσι ώστε όσοι επιχειρούν να τον προσπελάσουν να “τσουτσουρίζονται” (!).