Σε απομόνωσηο Δήμαρχος Διδυμοτείχου λόγω επαφής με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Σε προληπτική απομόνωση έθεσε εαυτόν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου μετά την επαφή που είχε με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, ο οποίος όπως ανακοίνωσε διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου μαζί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, βρέθηκαν πρόσφατα στην γέφυρα του Ερυθροποτάμου, με σκοπό την επιτόπια διάγνωση των πλημμυρικών φαινομένων. Έπειτα από την ανακοίνωση για το θετικό αποτέλεσμα του Περιφερειάρχη στον κορονοϊό, ενεργοποιείται το πρωτόκολλο προληπτικής απομόνωσης.

Ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών ο Δήμαρχος θα υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο PCR Covid -19, εφόσον περάσει διάστημα έξι ημερών από την πιθανή έκθεση. Συνεπώς όλα οι προγραμματισμένες δια ζώσης συναντήσεις του Δημάρχου, που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης αναβάλλονται μέχρι την επιστροφή του.

Το γραφείο Δημάρχου θα διαχειρίζεται την επικοινωνία με τον Δήμαρχο και τον εκ νέου προγραμματισμό των αναβληθεισών δια ζώσης συναντήσεων» αναφέρει η σχετική ανάκοινωση.